Uncategorized

Hitta Sveriges bästa bilförsäkring hos Insplanet

Om du äger en bil känner du väl till lagkravet som att ha en bilförsäkring. Dock kan det vara svårt att få en överblick över alla tillgängliga bilförsäkringar på marknaden som erbjuds av försäkringsbolagen. Den goda nyheten är att du har den enkla jämförelsetjänsten Insplanet till din hjälp för att jämföra och hitta en bilförsäkring. Med denna smidiga tjänst på nätet kan du spara både tid och pengar. Du behöver endast ange dina uppgifter i deras formulär och klicka på “Jämför bilförsäkringar” för att få en lista över alternativ. På så sätt kan du enkelt analysera och jämföra flera försäkringar till din bil.

5 fördelar med att använda en jämförelsetjänst

De främsta fördelarna med att jämföra bilförsäkringar på nätet genom en jämförelsetjänst är:

  • Är bekvämt – Att resa till och besöka ett försäkringsbolag behövs inte längre i dagens digitaliserade samhälle. Du kan som bilägare enkelt spara tid och bekvämt få erbjudanden direkt på skärmen. Allt du behöver är en dator eller telefon med stabil internetuppkoppling.
  • Sparar pengar – Eftersom en jämförelsetjänst som Insplanet ger dig en överblick över många försäkringar kan du välja den som ger mest för pengarna, det vill säga hitta en försäkring med den lägsta kostnaden och bredaste täckningen. Du kommer sannolikt att tjäna tusentals kronor eftersom en genomsnittlig kund tjänar 1 800 kronor per år på att välja försäkringsbolag genom Insplanet.
  • Kräver inga tekniska kunskaper – Att jämföra online hos Insplanet är en barnlek och även personer som aldrig använder en dator kommer att klara av det. Du behöver endast ange dina uppgifter om dig själv och bilen som du ska skaffa en försäkring till. Dessa uppgifter behöver också vara korrekta för att processen ska kunna gå igenom.
  • Är gratis att använda – Det kostar inget extra att köpa en försäkring till din bil genom Insplanet, utan tjänsten är helt gratis att använda och visar exakt samma priser som hos försäkringsbolagen.
  • Låter dig skräddarsy försäkringar – Du kan enkelt anpassa dina försäkringar efter dina unika behov. Till exempel kan du välja försäkringsnivå, självrisknivå och eventuella tillägg som du vill ha.